Skip to Content

CERESIT CN 69

 • Samoizravnalna masa za sloj 2-10mm
 • Za stanovanjske in poslovne prostore ter sisteme talnega ogrevanja
 • Za notranje površine

Lastnosti in prednosti

Samoizravnalna talna masa za srednje obremenitve v sloju debeline 2 do 10 mm za notranjo uporabo.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CN 69 je samoizravnalna masa za izdelavo podlag, ki ustrezajo normam, preden jih prekrijete s končnimi materiali za talne obloge. CERESIT CN 69 je primeren za betonske, cementno-peščene in druge mineralne podlage za ustvarjanje gladke površine, pripravljene za sprejem tekstila, laminata, PVC, linolejsa kot tudi keramične ploščice. Primeren je tudi za ogrevana tla. CERESIT CN 69 priporočamo za suhe notranje prostore.
Razpoložljiva velikost pakiranja: 25 kg

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPRAVA PODLAGE ZA NANOS CERESIT CN 69

Podlage morajo biti čiste, brez razpok, trdne, suhe, brez snovi, ki bi lahko poslabšale oprijem. Prav tako morajo biti v skladu z veljavnimi lokalnimi standardi.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MEŠANJE CERESIT CN 69

CERESIT CN 69 zmešajte s čisto, bistro vodo (količina: glejte tehnične podatke). Mešajte z električnim vrtalnikom in nastavkom za mešanje pri pribl. 600 vrtljajev na minuto, dokler masa ni popolnoma brez grudic. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

NANOS CERESIT CN 69

Izravnalno maso vlijemo na tla in jo razvlečemo z gladilko ali strgalom. Nato uporabite ježkasti valjček, da sprostite ves ujet zrak. Če mešate v serijah, nanesite serije takoj "mokro na mokro". 

Sorodni vodniki z navodili

 • Izravnava
  Izravnava
 • Priprava površine in merjenje vlage
  Priprava površine in merjenje vlage

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/notranje-izravnalne-mase/izdelek#/ceresit-ct-17/SAP_0201JAC014F1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 17
  Predpremaz za površinsko utrjevanje vseh vpojnih podlag za notranjo in zunanjo uporabo, pred lepljenjem keramičnih ploščic, polaganjem tlakov ali lepljenjem toplotnoizolacijskih plošč. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Izredno fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Za notranjo in zunanjo uporabo. Primerno za zahtevne podlage. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cl-51/SAP_0201SKC013R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 51
  Fleksibilen enokomponenten hidroizolacijski premaz za nanos pod ploščice in plošče, primeren za domače vlažne prostore v notranjih prostorih. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/talne-obloge/izdelek#/ceresit-cn-94/SAP_0201TNC014A4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 94
  Specialni predpremaz za zanesljiv kontakt izravnalnih mas, keramike in naravnega kamna na kritične površine. 

Pogosto zastavljena vprašanja