Skip to Content

CERESIT CS 25

 • Preprečuje nastanek plesni in glivic
 • Visoka odpornost na UV žarke in visoke temperature
 • Vodoodporen

Lastnosti in prednosti

Visokokakovosten vodoodporen silikon za zatesnjevanje vseh robnih stikov na zidnih in talnih površinah v sanitarnih prostorih.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CS 25 Sanitarni silikon se uporablja za zatesnjevanje vseh robnih stikov na zidnih in talnih površinah. CS 25 je visoko vodoodporen in ščiti stike pred zadrževanjem vode ter je na voljo v različnih barvnih izbirah, ki spremljajo barvo ploščic in fugirnih mas. CERESIT CS 25 je UV obstojen in zagotavlja odličen oprijem na različne vrste materialov.
Razpoložljiva velikost pakiranja: 280 ml.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPRAVA PODLAGE ZA NANOS CERESIT CS 25 SANITARNEGA SILIKONA

Pred nanosom CERESIT CS 25 obvezno pripravimo podlago in zagotovimo, da je čista, suha, brez vlage in očiščena s topilom (steklo, aluminij). CS 25 vedno ostane elastičen in se zato priporoča za stike, ki so aktivni. Stike je treba zavarovati s trakom, da dodatna količina silikona ne gre čez površino stika.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

NANOS CERESIT CS 25

Vrh kartuše o cdrežemo v širini, ki ustreza širini stikov. CERESIT CS 25 je potrebno nanesti s pištolo neposredno na površino stika, ki ga je potrebno nato poravnati z lopatico, namočeno v mešanico mila in vode. Po nanosu CS 25 odstranite trak, ki ste ga uporabili za zaščito stikov. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

RAVNANJE S CERESIT CS 25 PO NANOSU

Po nanosu CERESIT CS 25 stike poravnajte v 5 do 10 minutah. Neposušen material lahko odstranimo s topilom, posušene dele pa samo mehansko. CS 25 naj se suši najmanj 30 minut in največ 3 ure. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Vodotesna fasadna barva: barvni premaz s trajno zaščito
  Vodotesna fasadna barva: barvni premaz s trajno zaščito
 • Silikon za tuš kabino, kad in kuhinjo
  Silikon za tuš kabino, kad in kuhinjo
 • Kako izravnati tla
  Kako izravnati tla
 • Temeljni premaz za stene
  Temeljni premaz za stene
 • Polaganje ploščic v kopalnici
  Polaganje ploščic v kopalnici
 • Hidroizolacija kopalnice
  Hidroizolacija kopalnice
 • Epoksi fugirna masa - Prednosti in uporaba
  Epoksi fugirna masa - Prednosti in uporaba

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Izredno fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Za notranjo in zunanjo uporabo. Primerno za zahtevne podlage. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-ce-40/SAP_0201SGC013M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 40
  Vodoodporna, fleksibilna fugirna masa za porcelan, keramiko, steklo, naravni kamen in marmorne ploščice širine od 1 do 8 mm. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-ce-43/SAP_0201SGC013N1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 43
  Mehanska in vodoodporna fugirna masa za fuge širine od 1 do 20 mm, primerna za ogrevana tla in balkone. Idealna za prostore z velikimi obremenitvami in široke fuge. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-11-plus/SAP_0201SAC013S4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 11 PLUS
  Lepilo za ploščice za notranji in zunanji (z omejitvami) nanos gres in keramičnih ploščic na stene in tla. 

Pogosto zastavljena vprašanja