Skip to Content

CERESIT CL 152

TESNILNI TRAK

 • Preprečejuje tristopenjsko adhezijo
 • Fleksibilna trajna vez
 • Odporen na kemikalije

Lastnosti in prednosti

Tesnilni trak za vodotesno premostitev dilatacijskih in kontaktnih stikov do širine 120 mm, primeren za notranjo in zunanjo uporabo.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CL 152 je tesnilni, vodoodporen trak, primeren za dilatacije in deformirane stike med keramičnimi ploščicami. CL 152 je priporočljiv za notranjo in zunanjo uporabo v vlažnih prostorih. Je odporen na napetost in kemikalije, enostaven za uporabo in super fleksibilen. Uporablja se za uporabo v kuhinjah, balkonih in terasah.
Razpoložljive velikosti: 120 mm x 10 m, 120 mm x 50 m.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPRAVA ZA NANOS CERESIT CL 152

Podlaga mora biti trdna, suha, čista in brez snovi, ki bi lahko poslabšale oprijem. Nekaj ​​izoliranih razpok v estrihu ne povzroča težav, dokler so robovi razpok ravni. Pred nanosom membrane CL 152 je treba cevne preboje ter stenske in talne povezave (žlebove itd.) hidroizolirati z montažnimi sistemskimi komponentami CERESIT.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

NANOS CERESIT CL 152

Trak CL 152 je nameščen med sloji tesnilnih materialov. Nanesite prvi sloj CL 51 in vanj vtisnite trak CL 152 in ga premažite s deugim slojem CL 51. V primeru tesnjenja dilatacijskih stikov je treba trak vtisniti v stik in oblikovati votlino, da se zagotovi možnost deformacije. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

RAVNANJE PO NANOSU CERESIT CL 152

Po namestitvi membrane na stenske površine lahko keramične ploščice in plošče pritrdite neposredno brez čakanja ali nadaljnjega predpremaza. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Polaganje ploščic v kopalnici
  Polaganje ploščic v kopalnici
 • Komercialna in industrijska uporaba
  Komercialna in industrijska uporaba
 • Polaganje ploščic na talno ogrevanje
  Polaganje ploščic na talno ogrevanje
 • Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
  Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
 • Hitri sistem za komercialno uporabo
  Hitri sistem za komercialno uporabo
 • Polaganje ploščic na prostem
  Polaganje ploščic na prostem
 • Ploščice na posebnih podlagah
  Ploščice na posebnih podlagah

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cl-50/SAP_0201SLC013Q9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 50
  Dvokomponentna alternativna hidroizolacijo, primerno za mokre prostore, kot so kopalnice, balkoni, bazeni itd. Certificirano za zunanjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cl-51/SAP_0201SKC013R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 51
  Fleksibilen enokomponenten hidroizolacijski premaz za nanos pod ploščice in plošče, primeren za domače vlažne prostore v notranjih prostorih. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/hidroizolacija/izdelek#/ceresit-cr-166/SAP_0201WJC014B9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CR 166
  2-komponentna fleksibilna cementna vodotesna masa, ojačana z vlakni in namenjena za hidroizolacijo in zaščito pred vlago na deformabilnih in nedeformabilnih podlagah. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Izredno fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Za notranjo in zunanjo uporabo. Primerno za zahtevne podlage. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/hidroizolacija/izdelek#/ceresit-cr-65/SAP_0201WHC014C3/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CR 65
  1-komponentna cementna hidroizolacijska masa, idealna za izboljšanje odpornosti betonske podlage na cementnih podlagah, ki so pripravljene za premazovanje in se ne krčijo, ne deformirajo in ne vsebujejo soli. 

Pogosto zastavljena vprašanja