Skip to Content

Dobrodošli Doma

On the photo you can see two female volunteers building home in context of social responsibility program called Welcome Home that is organized by Henkel's Construction Business Unit.

You need to accept cookies to play this video

Varen dom je bistven za prekinitev kroga revščine in postavitev temeljev za izgradnjo boljšega življenja. Zahvaljujoč finančni podpori Sklada Fritz Henkel podpiramo družine, ki potrebujejo prenovo hiše, šole ali soseske.

Od našega prvega prostovoljnega projekta leta 2016 smo dosegli naslednje mejnike:

  • 15 projektov
  • 10 držav
  • Več kot 750 prostovoljnih dni zaposlenih pri Henklu
  • Sodeluje več kot 350 Henklovih zaposlenih
  • Pozitiven vpliv na več tisoč življenj

Zmanjšanje Nevarnih Snovi

Various tubes togther with some plants on the laboratory table

Za nas sta najpomembnejša zdravje in varnost naših mojstrov. Poskrbimo, da naše izdelke uporabljajo v skladu s predpisi. V podjetju Ceresit aktivno sodelujemo pri prepoznavanju škodljivih snovi v svojih izdelkih in delujemo v boju proti njim. S svojimi rešitvami nenehno izboljšujemo svoje zdravje in varnost. V podjetju Ceresit si prizadevamo biti najboljši pri svojem delu. 

Izdelki Z Nizkimi Emisijami

Ceresit LP Sustainability Graphic Emissions

Nizke emisije. Varnejše notranje okolje.

Kaj so emisije?

Emisije pomenijo sproščanje plinov v okolje. Zato notranje okolje vsebuje delce lakov, barv, lepil in drugih gradbenih materialov. Delci se lahko zadržijo več mesecev in takšne emisije imenujemo" hlapne organske spojine (HOS).

CM 17 Banner with Packshot and EMICODE

Certifikat EC 1. Varnost.

Rešitev za zaščito zdravja in dobrega počutja je iskanje izdelkov z nizkim vplivom emisij na varnost zraka v zaprtih prostorih. Standardizirano označevanje EMICODE vam omogoča, da te izdelke prepoznate in se zavestno odločite za nakup izdelkov, ki so prijazni do zdravja.