Skip to Content

CERESIT CT 19

SUPERGRIP

 • Močan oprijem, ustvarja nedrsečo površino
 • Za zahtevne podlage, vključno s ploščicami na ploščice, iverne plošče itd.
 • Za vpojne in nevpojne podlage

Lastnosti in prednosti

Hitro delujoč specialni predpremaz za varen stik med keramičnimi oblogami, naravnimi kamni, steno in estrihom ter na zahtevnih podlagah.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CT 19 je hitro vezoči predpremaz za varno lepljenje keramičnih oblog, naravnega kamna, talnih in stenskih cementnih podlag ter kritičnih površin. Za notranjo in zunanjo uporabo. CT 19 se uporablja za pripravo podlage pred nanosom lepila za polaganje keramičnih ploščic, stenske in talne obloge ter pred nanosom zaključni sloja. CT 19 je odlična rešitev za vse vpojne in nevpojne podlage.
Dobavljive velikosti vedra: 1 kg, 5 kg.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPRAVA PODLAGE ZA NANOS CERESIT CT 19

Vse površine morajo biti čiste, brez razpok, trdne, suhe in brez snovi, ki lahko negativno vplivajo na oprijem. Popolnoma odstranite lepila na vodni podlagi in odstranite čim več vodoodpornih lepil.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MEŠANJE CERESIT CT 19

Vsebino embalaže CERESIT CT 19 večkrat pretresite. Ne mešajte CT 19 z drugimi dodatki. Zaprite vedro takoj po uporabi. Ostanke izdelka je potrebno čim prej porabiti. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

NANOS CERESIT CT 19

Takoj po mešanju s čopičem ali valjčkom nanesemo predpremaz CERESIT CT 19. Nanesite tanko plast brez nastajanja grudic. Po popolnem sušenju morajo biti površine odporne proti praskam. Po nanosu orodje očistite z vodo. Strjen material je mogoče odstraniti z razredčilom ali odstranjevalcem barve. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Polaganje ploščic v kopalnici
  Polaganje ploščic v kopalnici
 • Komercialna in industrijska uporaba
  Komercialna in industrijska uporaba
 • Polaganje ploščic na talno ogrevanje
  Polaganje ploščic na talno ogrevanje
 • Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
  Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
 • Hitri sistem za komercialno uporabo
  Hitri sistem za komercialno uporabo
 • Polaganje ploščic na prostem
  Polaganje ploščic na prostem
 • Ploščice na posebnih podlagah
  Ploščice na posebnih podlagah

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-16/SAP_0201SBC013T8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 16
  Fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Narejeno na osnovi FIBRE FORCE tehnologije. Primerno za zunaj in znotraj. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Izredno fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Za notranjo in zunanjo uporabo. Primerno za zahtevne podlage. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/notranje-izravnalne-mase/izdelek#/ceresit-ct-17/SAP_0201JAC014F1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 17
  Predpremaz za površinsko utrjevanje vseh vpojnih podlag za notranjo in zunanjo uporabo, pred lepljenjem keramičnih ploščic, polaganjem tlakov ali lepljenjem toplotnoizolacijskih plošč. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/talne-obloge/izdelek#/ceresit-cn-94/SAP_0201TNC014A4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 94
  Specialni predpremaz za zanesljiv kontakt izravnalnih mas, keramike in naravnega kamna na kritične površine. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/talne-obloge/izdelek#/ceresit-cn-69/SAP_0201TAC013Z0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 69
  Samoizravnalna talna masa za srednje obremenitve v sloju debeline 2 do 10 mm za notranjo uporabo. 

Pogosto zastavljena vprašanja