Skip to Content

CERESIT CM 17

SUPER FLEXIBLE

 • Največja čvrstost in fleksibilnost
 • Za kritične podloge
 • Za keramične ploščice in naravni kamen

Lastnosti in prednosti

Izredno fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Za notranjo in zunanjo uporabo. Primerno za zahtevne podlage.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CM 17 je super fleksibilno lepilo za ploščice s tehnologijo Fibre-force, idealno za kritične podlage in za polaganje ploščic velikega formata. CM 17 se lahko nanaša v notranjih in zunanjih prostorih ter je popolno za mokre prostore in bazene. Oprijem na vse trdne substrate, nosilne, čiste in suhe podlage brez snovi, ki zmanjšujejo oprijem (maščoba, umazanija in prah). CM 17 je zelo deformabilno lepilo za ploščice z visoko trdnostjo oprijema.
Razpoložljiva velikost pakiranja: 25 kg.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPRAVA PODLAGE ZA NANOS CERESIT CM 17

Pripravite podlago in se prepričajte, da ni mokra. Cementni in betonski estrihi morajo biti popolnoma trdni pred nanosom CERESIT CM 17. Vso umazanijo, ostanke in stare premaze je treba mehansko odstraniti. Vpojne podlage je treba premazati s predpremazom in pustiti, da se posušijo. Površinske neravnine do 5 mm lahko prejšnji dan zapolnimo s CM 17.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MEŠANJE CERESIT CM 17

Vsebino embalaže CERESIT CM 17 vsipamo v natančno odmerjeno količino čiste vode (5,75 do 6,25 l vode na 25 kg) in mešamo pri nizki hitrosti, dokler ne dobimo homogene mase brez grudic. Pustite 2 minuti in nato ponovno premešajte. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

NANOS CERESIT CM 17

Lepilo za ploščice CERESIT CM 17 Super flex nanesemo z ustrezno nazobčano gladilko na podlago. Za notranjo uporabo mora lepilo za ploščice prekriti vsaj 65 % hrbtne strani ploščic. Za zunanjo uporabo mora lepilo za ploščice prekriti vsaj 90 % hrbtne strani ploščic. Ploščice polagamo samo v odprtem času lepila CM 17. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Polaganje ploščic v kopalnici
  Polaganje ploščic v kopalnici
 • Komercialna in industrijska uporaba
  Komercialna in industrijska uporaba
 • Polaganje ploščic na talno ogrevanje
  Polaganje ploščic na talno ogrevanje
 • Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
  Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
 • Hitri sistem za komercialno uporabo
  Hitri sistem za komercialno uporabo
 • Polaganje ploščic na prostem
  Polaganje ploščic na prostem
 • Ploščice na posebnih podlagah
  Ploščice na posebnih podlagah

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cl-152/SAP_0201SMC013Q6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 152
  Tesnilni trak za vodotesno premostitev dilatacijskih in kontaktnih stikov do širine 120 mm, primeren za notranjo in zunanjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-ce-40/SAP_0201SGC013M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 40
  Vodoodporna, fleksibilna fugirna masa za porcelan, keramiko, steklo, naravni kamen in marmorne ploščice širine od 1 do 8 mm. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-ct-19/SAP_0201SOC014F8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 19
  Hitro delujoč specialni predpremaz za varen stik med keramičnimi oblogami, naravnimi kamni, steno in estrihom ter na zahtevnih podlagah. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cl-50/SAP_0201SLC013Q9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 50
  Dvokomponentna alternativna hidroizolacijo, primerno za mokre prostore, kot so kopalnice, balkoni, bazeni itd. Certificirano za zunanjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cl-51/SAP_0201SKC013R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 51
  Fleksibilen enokomponenten hidroizolacijski premaz za nanos pod ploščice in plošče, primeren za domače vlažne prostore v notranjih prostorih. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/konstrukcijsko-tesnjenje/izdelek#/ceresit-cs-25/SAP_0201POC014D6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CS 25
  Visokokakovosten vodoodporen silikon za zatesnjevanje vseh robnih stikov na zidnih in talnih površinah v sanitarnih prostorih. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/notranje-izravnalne-mase/izdelek#/ceresit-ct-17/SAP_0201JAC014F1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 17
  Predpremaz za površinsko utrjevanje vseh vpojnih podlag za notranjo in zunanjo uporabo, pred lepljenjem keramičnih ploščic, polaganjem tlakov ali lepljenjem toplotnoizolacijskih plošč. 

Pogosto zastavljena vprašanja