Skip to Content

Tehnične rešitve

Vodotesna fasadna barva: barvni premaz s trajno zaščito

Če izberete pravo zunanjo pralno barvo, boste prihranili čas in se izognili nadaljnjim težavam. V nadaljevanju preberite podrobne informacije o zaščitnih lastnostih in uporabi silikonskih, silikatnih, akrilnih ali elastomernih barv za obnovo poškodovanega ometa. 

Ceresit Barva Za Zunanje Stene: Pralna Barva Ki Ščiti

Če izberete pravo zunanjo pralno barvo, boste prihranili čas in se izognili nadaljnjim težavam. V nadaljevanju preberite podrobne informacije o zaščitnih lastnostih in uporabi silikonskih, silikatnih, akrilnih ali elastomernih barv za obnovo poškodovanega ometa.

Nanošenje fasadnog maltera
Nanos fasadnega ometa

Osnovna Zaščita: Paroprepustna Barva Za Fasadu

Pri izbiri obstojne fasadne barve naj bo na prvem mestu zaščita. Čeprav fasadna barva tehnično ni vodoodbojna, so najkvalitetnejše barve odporne na vremenske vplive. Izberite takšno barvo, da se izognete morebitnim tveganjem, vključno z:

 • Poškodbe zaradi vlage, ki lahko vplivajo na notranjo izolacijo in stene, zahtevajo večja popravila.
 • Pokanje sten. Plesen in mah lahko zrasteta v razpoke.
 • Izolacija - na zunanjih stenah vidne mokre bele lise. Čeprav sam po sebi ni težava, naredi madeže in lahko prodre na notranje stene.

Uporaba kakovostnih fasadnih barv je še kako pomembna, če mora objekt prenesti močnejše padavine. Izberite pravo barvo fasade, da zaščitite objekt in preprečite estetske ali celo konstrukcijske poškodbe.

Oštećena fasada
Dekorativni omet na fasadi hiše

Izbira Najboljše Zunanje Pralne Barve Za Sistem Etics

Za trajno zaščito poiščite hidrofobne, paroprepustne barve (vlaga kaplja in drsi z barve). Silikonska fasadna barva CT 48, s samočistilno in obstojno barvo, bo videti sveža več let. Ni vam treba skrbeti za spremembo barve ali ponovni nanos.

Akrilne barve, kot je CT 49, so enako obstojne in nudijo odlično zaščito za omete in druge mineralne podlage, vključno s fasadami in sistemom Ceresit ETICS.

Izjemno obstojna barva je posebej oblikovana za še daljšo obstojnost. Mikroporozna struktura zagotavlja naravno odstranjevanje vode in umazanije ter zagotavlja čisto, svežo fasado in trajno zaščito.

Pokrivni premazi CT 48 - zelo obstojne fasadne barve - bodo poskrbeli za dolgoletno obstojnost dela.

Povezani Članki

 • Silikon za tuš kabino, kad in kuhinjo
  Silikon za tuš kabino, kad in kuhinjo

  Sanitarni silikon 

 • Kako izravnati tla
  Kako izravnati tla

  Poznavanje tehnike izravnave tal vam bo pomagalo spremeniti nagnjene, neravne ali grobe površine v varne, estetske in trdne. 

 • Temeljni premaz za stene
  Temeljni premaz za stene

  Stenski premazi , znani tudi kot temeljni premazi ali prajmeri , so bistveni sestavni deli mnogih gradbenih projektov. Preberite, če želite izvedeti, zakaj so prajmeri prikriti superjunaki. 

 • Polaganje ploščic v kopalnici
  Polaganje ploščic v kopalnici

  Polaganje ploščic v kopalnici 

 • Hidroizolacija kopalnice
  Hidroizolacija kopalnice

  Z našim vodnikom dobite popolno hidroizolacijo kopalnice . Vodili vas bomo do najkakovostnejših tesnil, da boste dobili brezhiben hidroizolacijski sloj za stene in tla . Vodili vas bomo skozi celoten postopek nanosa od začetka do konca. 

 • Epoksi fugirna masa - Prednosti in uporaba
  Epoksi fugirna masa - Prednosti in uporaba

  Odkrijte, zakaj so epoksi fugirne mase tako posebne. To Ceresitovo vodilo vsebuje informacije o izdelku in predloge za uporabo. 

Imate Vprašanje?

Z veseljem vam pomagamo pri kakršnih koli vprašanjih glede naših izdelkov, kje kupiti ali katera je prava rešitev za vaš projekt.