Skip to Content

CERESIT CL 69

 • Vodoodporen/zavira paro
 • Kemično odporen
 • Ne potrebuje časa za sušenje, hitro napredovanje dela

Lastnosti in prednosti

3-slojna folija za premostitev razpok za hidroizolacijo in ločilno membrano, primerna za trajno vlažne prostore.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CL 69 je izjemno tesna 3-slojna hidroizolacijska in ločilna membrana za premostitev razpok. Je brezhibna alternativa tekočim hidroizolacijskim izdelkom za kompozitno hidroizolacijo balkonov, teras in mokrih prostorov. Zagotavlja hiter napredek dela. Zaradi ločilnega učinka je CL 69 primeren za polaganje keramičnih ploščic in plošč na kritične podlage ter za odstranjevanje keramičnih oblog.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPRAVA PODLAGE ZA NANOS CERESIT CL 69

Podlaga mora biti trdna, suha, čista in brez snovi, ki bi lahko poslabšale oprijem. Nekaj ​​izoliranih razpok v estrihu ne povzroča težav, dokler so robovi razpok ravni. Pred nanosom membrane CL 69 je treba preboje cevi ter stenske in talne povezave (požiralnike ipd.) hidroizolirati z montažnimi sistemskimi komponentami CERESIT.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

NANOS CERESIT CL 69

Membrano CERESIT CL 69 položite na tla in jo z rezalnim nožem in škarjami odrežite na želeno velikost. Certificirano lepilo za ploščice CERESIT CM 17 nanesemo na pripravljeno podlago z nazobčano gladilko (velikost zarez 4 mm). Membrano položite v lepilno plast znotraj odprtega časa lepila. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

PO NANOSU CERESIT CL 69

Po namestitvi membrane na stenske površine lahko keramične ploščice in plošče pritrdite neposredno brez čakanja ali nadaljnjega predpremaza. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Polaganje ploščic v kopalnici
  Polaganje ploščic v kopalnici
 • Komercialna in industrijska uporaba
  Komercialna in industrijska uporaba
 • Polaganje ploščic na talno ogrevanje
  Polaganje ploščic na talno ogrevanje
 • Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
  Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
 • Hitri sistem za komercialno uporabo
  Hitri sistem za komercialno uporabo
 • Polaganje ploščic na prostem
  Polaganje ploščic na prostem
 • Ploščice na posebnih podlagah
  Ploščice na posebnih podlagah

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Izredno fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Za notranjo in zunanjo uporabo. Primerno za zahtevne podlage. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cl-152/SAP_0201SMC013Q6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 152
  Tesnilni trak za vodotesno premostitev dilatacijskih in kontaktnih stikov do širine 120 mm, primeren za notranjo in zunanjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cl-50/SAP_0201SLC013Q9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 50
  Dvokomponentna alternativna hidroizolacijo, primerno za mokre prostore, kot so kopalnice, balkoni, bazeni itd. Certificirano za zunanjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-16/SAP_0201SBC013T8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 16
  Fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Narejeno na osnovi FIBRE FORCE tehnologije. Primerno za zunaj in znotraj. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-ce-40/SAP_0201SGC013M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 40
  Vodoodporna, fleksibilna fugirna masa za porcelan, keramiko, steklo, naravni kamen in marmorne ploščice širine od 1 do 8 mm. 

Pogosto zastavljena vprašanja