Skip to Content

TEROSON SE 2000 MF

 • Kompatibilno s široko paleto materialov
 • Odlična UV in vremenska odpornost
 • Uporablja se lahko do -5°C

Lastnosti in prednosti

Za tesnjenje in lepljenje konstrukcijskih in veznih stikov ter okenskih stikov znotraj in zunaj objekta.

Lastnosti

Opis

TEROSON® SE 2000 MF - močan oprijem kot vedno, vsestranska uporaba kot še nikoli doslej. Lepilo in tesnilo za uporabo v kovinskih konstrukcijah. Večnamenska rešitev na osnovi MS polimerov za največji oprijem brez predpremaza.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

PRIPRAVA PODLAGE TEROSON SE 2000 MF

Površine, ki jih želite tesniti in lepiti/robovi stika, morajo biti čisti, suhi in brez maščobe. TEROSON SE 2000 MF se oprime brez primerja na podlage, kot so pločevina (surova, razmaščena, fosfatirana, vroče pocinkana, premazana), nerjaveče jeklo, medenina, aluminij (surova, eloksiran in lakiran), PC, ABS, EPDM (potrebni so predhodni testi) , PA in trdi PVC.

UPORABA TEROSON SE 2000 MF

TEROSON SE 2000 MF je 1-komponentno lepilo in tesnilna masa, ki se strdi z vlago. Utrjevanje in nastajanje kožice lahko pospešimo s povišano temperaturo in zračno vlago. Priporočamo, da robove stikov širših veznih in dilatacijskih rež prekrijete s samolepilnim trakom. 

ČIŠČENJE TEROSON SE 2000 MF

Odvečno tesnilno maso ali madeže takoj odstranite s krpo. Po strjevanju lahko tesnilno maso odstranimo samo mehansko. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
  Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
 • Kako nanesti različne vrste ometov
  Kako nanesti različne vrste ometov

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-fo-50-sk/SAP_0201INT064W8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON FO 50 SK
  Univerzalni tesnilni trak, ki je paroneprepusten in ga je mogoče ometati, za zračno in vetrno tesnjenje stikov – notranja uporaba (topla stran objekta). 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-fo-1-sk/SAP_0201INT064W1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON FO 1 SK
  Univerzalni tesnilni trak, ki je paroprepusten in ga je mogoče ometati, za zračno in vetrno tesnjenje stikov – zunanja uporaba (hladna stran objekta). 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-sd-150-foil-tack/SAP_0201INT065N5/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON SD 150 FOIL-TACK
  Celopovršinski samolepilni specialni tesnilni trak, vodo-, zračno- in difuzijsko neprepusten, opremljen z lepilom tehnologije "Hotmelt" za fasadne elemente, okna, priključke hišnih vrat. 

Pogosto zastavljena vprašanja