Skip to Content

TEROSON EF 537

 • Razred vnetljivosti B1
 • Uporablja se lahko do -10°C
 • Popolnoma strjen že po 60 minutah

Lastnosti in prednosti

Visokokakovostna, težko vnetljiva precizna pena za vgradnjo oken.

Lastnosti

Opis

TEROSON® EF 537 je fleksibilna 1-komponentna pištolska pena za toplotno in zvočno izolacijo med okenskimi stiki in ovojom stavbe.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

PRIPRAVA PODLAGE TEROSON EF 537

Podlaga mora biti čista, trdna, nosilna in brez prahu. Ohlapne, razpadajoče površine je treba odstraniti.

UPORABA TEROSON EF 537

Posodo pretresite 10-15-krat. Nato pločevinko privijte na pištolo za peno. Stik napolnite skoraj v celoti. Pena se le malo razširi in je po utrjevanju dimenzijsko stabilna. Nikoli ne odstranjujte pištole na silo iz pločevinke. 

NANOS TEROSON EF 537 PENE POZIMI

TEROSON EF 537 se lahko uporablja tudi pozimi. V idealnem primeru temperatura pločevinke ne sme pasti pod 0°C. Pazite, da se na robovih stikov ne oblikujejo ledeni kristali. Temperatura okolja ne sme biti nižja od -10°C. V idealnem primeru je treba pločevinke pred uporabo shraniti v prostorih z nadzorovano temperaturo, zlasti čez noč, da se zagotovi enakomeren pretok pene med nanašanjem. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
  Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
 • Kako nanesti različne vrste ometov
  Kako nanesti različne vrste ometov

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-se-139/SAP_0201IQT065N7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON SE 139
  Akrilna tesnilna masa za nanos s pištolo za tesnjenje konstrukcijskih in povezovalnih stikov – notranja in zunanja uporaba. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-sd-150-foil-tack/SAP_0201INT065N5/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON SD 150 FOIL-TACK
  Celopovršinski samolepilni specialni tesnilni trak, vodo-, zračno- in difuzijsko neprepusten, opremljen z lepilom tehnologije "Hotmelt" za fasadne elemente, okna, priključke hišnih vrat. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-fo-50-foil-tack/SAP_0201INT064W6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON FO 50 FOIL-TACK
  Celopovršinski samolepilni, paroneprepustni tesnilni trak, ki ga je možno prebarvati ali ometati z ometi, za zračno in vetrno tesnjenje stikov – notranja uporaba (topla stran objekta). 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-fo-1-foil-tack/SAP_0201INT064T9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON FO 1 FOIL-TACK
  Celopovršinski samolepilni, paroprepustni tesnilni trak, ki ga je možno prebarvati ali ometati z ometi, za zračno in vetrno tesnjenje stikov – zunanja uporaba (hladna stran objekta). 

Pogosto zastavljena vprašanja