Skip to Content

TEROSON FO 1 FOIL-TACK

 • Samolepilen po celotni površini
 • Lahko se kita in prebarva
 • Zelo odporen na trganje

Lastnosti in prednosti

Celopovršinski samolepilni, paroprepustni tesnilni trak, ki ga je možno prebarvati ali ometati z ometi, za zračno in vetrno tesnjenje stikov – zunanja uporaba (hladna stran objekta).

Lastnosti

Opis

TEROSON® FO 1 FOIL-TACK - z enostranskim celopovršinskim samolepilnim PSA talilnim lepilom. Idealno za vgradnjo na okenske okvirje kot tudi za neposredno lepljenje brez predpremaza na gladke mineralne in kovinske podlage. Vse leto, ni potrebe po nanosu lepilne paste na celotno površino. Zanesljivi rezultati in prihranek časa.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

TEROSON FO 1 FOIL-TACK PRIPRAVA PODLAGE

Pred namestitvijo tesnilnega traku očistite podlago. Območja, ki jih je treba zatesniti, morajo biti nosilna, trdna in brez prahu, ločilnih sredstev, olja, masti, sintranih plasti in drugih snovi, ki lahko poslabšajo oprijem. Vse kovinske podlage, npr. površine elementov iz aluminija ali cinka morajo biti brez oksidnih plasti in ločilnih sredstev.

UPORABA: Uporaba predpremazov

Na mineralne, šibko vezane, vendar nosilne podlage je priporočljivo uporabiti predpremaz TEROSON. V neugodnih vremenskih razmerah je na mineralnih podlagah potrebna uporaba sredstev za pospeševanje oprijema. Posebej primeren pri nizkih temperaturah in na vlažnih podlagah je TEROSON PR Primer M+S. 

KONTAKT TESNJENJE OKNA / FASADE

TEROSON FO 1 FOIL-TACK je opremljen z asimetrično razcepljeno ločilno folijo. Po odlepitvi 20 mm široke folije lahko ta del tesnilnega traku čisto in učinkovito pritrdite na profil/okvir. V 2. koraku enakomerno potegnite ločilno folijo s hrbtišča samolepilnega traku. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
  Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
 • Kako nanesti različne vrste ometov
  Kako nanesti različne vrste ometov

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-pr-primer-ms/SAP_0201IOT065K8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON PR PRIMER M+S
  Predpremaz za pripravo podlage za vse tesnilne trakove TEROSON. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-se-2000-mf/SAP_0201IQT065N9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON SE 2000 MF
  Za tesnjenje in lepljenje konstrukcijskih in veznih stikov ter okenskih stikov znotraj in zunaj objekta. 

Pogosto zastavljena vprašanja