Skip to Content

TEROSON AD SP

 • Dobra oprijemljivost in združljivost z barvami
 • Enostaven nanos s pištolo za čreva.
 • Certifikat EMICODE EC 1 Plus

Lastnosti in prednosti

Specialni polimer na vodni osnovi za lepljenje okenskih tesnilnih trakov, ki jih je mogoče prekrivati z zaključnimi sloji, na suhe podlage. TEROSON AD SP se uporablja predvsem v topli sezoni (možnost obdelave od +5°C).

Lastnosti

Opis

TEROSON® AD SP - specialni polimer na vodni osnovi za lepljenje tesnilnih trakov na področjih vgradnje fasad in oken. Za lepljenje tesnilnih trakov na ovoj stavbe, npr. TEROSON FO 1 SK in FO 50 SK.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

PRIPRAVA PODLAGE TEROSON AD SP

Pred nanosom lepila očistite podlago. Površine, ki jih je treba lepiti, morajo biti nosilne, zdrave in brez prahu, olja, masti, ločilnih sredstev, sintranih plasti ali drugih snovi, ki bi lahko poslabšale oprijem.

UPORABA TEROSON AD SP

Lepilno pasto v linijah nanesite na ovoj stavbe z ročno ali zračno pištolo (zračni tlak 2 do 5 barov). Nato vtisnite tesnilni trak v še svežo lepilno maso brez kožice. Na koncu ga povaljajte z valjčkom iz trde gume. 

ČIŠČENJE TEROSON AD SP

Odvečno lepilo ali madeže takoj odstranite s krpo. Po strjevanju lahko lepilo odstranimo samo mehansko. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
  Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
 • Kako nanesti različne vrste ometov
  Kako nanesti različne vrste ometov

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-fo-1-sk/SAP_0201INT064W1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON FO 1 SK
  Univerzalni tesnilni trak, ki je paroprepusten in ga je mogoče ometati, za zračno in vetrno tesnjenje stikov – zunanja uporaba (hladna stran objekta). 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-fo-50-sk/SAP_0201INT064W8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON FO 50 SK
  Univerzalni tesnilni trak, ki je paroneprepusten in ga je mogoče ometati, za zračno in vetrno tesnjenje stikov – notranja uporaba (topla stran objekta). 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-ef-537/SAP_0201IPT064Q1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON EF 537
  Visokokakovostna, težko vnetljiva precizna pena za vgradnjo oken. 

Pogosto zastavljena vprašanja