CN 76

Opis izdelka

Talna izravnalna masa, za notranjo in zunanjo uporabo, v enkratni debelini nanosa od 4 do 50 mm, z odličnimi samorazlivnimi lastnostmi, hitro sušeča

Lastnosti in prednosti

  • za notranjo in zunanjo uporabo
  • samorazlivna
  • odporna na visoke obremenitve
  • hitro sušeča
  • primerna za strojno aplikacijo

Preberite več

Masa za izravnavo površin na osnovi cementa. Uporablja se v enkratni debelini nanosa od 4 do 50 mm. Primerna je za izravnavo, popravilo in obnovo sten in tal iz betonskega ali cementnega estriha ter izravnavo stopnic.

Korak po korak

PRIPRAVA PODLAGE
Podlage morajo biti čiste, brez razpok, stabilne, suhe in brez delcev, kateri bi lahko povzročili odstopanje. 
Ko je podlaga pravilno pripravljena, se mora impregnirati s pravim CERESIT predpremazom (več informacij poiščite v Tehničnem listu).

APLIKACIJA
Zmešajte CN 76 s čisto vodo (količina: glej teh. list). Mešajte z električnim mešalnikom pri približno 600  obratih na minuto, dokler ne dobite homogene mase, brez grudic.

Ulijte izravnalno maso na tla in jo razvlecite z dletejem ali grabljicami. Kasneje površino prezračite z ježkasim valjčkom. Ko mešate maso v vedrih pazite, da maso aplicirate na podlago v načinu »mokro na mokro«.

Uporabljajte CN 76 samo v suhih pogojih, pri temperaturah med +5 °C in +30 °C. Optimalna temperatura za delo je med +15 °C in +25 °C.

Več informacij poiščite v Tehničnem listu.