Skip to Content

CERESIT CN 76

 • Z lahkimi polnili
 • Hitro pripravljena za polaganje talnih oblog
 • Za notranjo in zunanjo uporabo

Lastnosti in prednosti

Masa izravnavanje tal brez posedanja za sloje od 4-50 mm in za izdelavo klančin za notranjo in zunanjo uporabo.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CN 76 je namenjen za izravnavo, popravilo in preplastitev talnih površin iz betona ali cementnih estrihov. Za izravnavo stopniščnih podestov in stopnic.
Razpoložljiva velikost pakiranja: 25 kg

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPRAVA PODLAGE ZA NANOS CERESIT CN 76

Podlage morajo biti čiste, brez razpok, trdne, suhe, brez snovi, ki bi lahko poslabšale oprijem, in morajo biti v skladu z veljavnimi lokalnimi standardi.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MEŠANJE CERESIT CN 76

CERESIT CN 76 zmešajte s čisto, bistro vodo (količina: glejte tehnične podatke). Mešajte z električnim vrtalnikom in nastavkom za mešanje pri pribl. 600 vrtljajev na minuto, dokler mešanica ni popolnoma brez grudic. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

NANOS CERESIT CN 76

Izravnalno maso vlijemo na tla in jo razvlečemo z gladilko ali strgalom. Nato uporabite ježkasti valjček, da sprostite ves ujet zrak. Če mešate v serijah, nanesite serije takoj mokro v mokrem. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Izravnava
  Izravnava
 • Priprava površine in merjenje vlage
  Priprava površine in merjenje vlage

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Izredno fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Za notranjo in zunanjo uporabo. Primerno za zahtevne podlage. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/talne-obloge/izdelek#/ceresit-cn-94/SAP_0201TNC014A4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 94
  Specialni predpremaz za zanesljiv kontakt izravnalnih mas, keramike in naravnega kamna na kritične površine. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cl-51/SAP_0201SKC013R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 51
  Fleksibilen enokomponenten hidroizolacijski premaz za nanos pod ploščice in plošče, primeren za domače vlažne prostore v notranjih prostorih. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-16/SAP_0201SBC013T8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 16
  Fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Narejeno na osnovi FIBRE FORCE tehnologije. Primerno za zunaj in znotraj. 

Pogosto zastavljena vprašanja