Skip to Content

CERESIT CE 51

EPOXYCLEAN

 • Koncentrat – zelo učinkovit
 • Odstrani strjene materiale in globinsko očisti umazanijo
 • Za čiščenje najrazličnejših vrst umazanije

Lastnosti in prednosti

Posebno čistilo za odstranjevanje madežev, ostankov in umazanije z vseh vrst keramičnih ploščic in naravnega kamna.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CE 51 Epoxyclean se lahko uporablja kot nerazredčen detergent za učinkovito odstranjevanje madežev in ostankov, ki jih pusti uporaba CERESIT CE 79 in CE 89, ter odstranjevanje madežev na polirani porcelanski keramiki. Poleg tega se lahko uporablja za čiščenje orodij za nanašanje.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPRAVA PODLAGE ZA NANOS CERESIT CE 51

Fugirna masa mora biti dovolj strjena (min. 24 ur pri temperaturi 20 – 25°C). Večje zasušene kapljice smole ali odvečni material je treba mehansko odstraniti (če se bo material segreval, ga je lažje odstraniti).

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

NANOS CERESIT CE 51

Odvisno od materiala in površine nanesite CERESIT CE 51 razredčen ali nerazredčen neposredno na površino. Pustite detergent delovati približno 10 – 15 minut. Po nanosu izdelka površino zdrgnite z nekaj belega filca. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

ČIŠČENJE CERESIT CE 51

Čistilno raztopino poberite z gobo, gumijasto metlo ali mokrim sesalnikom. Na koncu dobro sperite s čisto vodo in posušite s čisto krpo ali krpo. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Polaganje ploščic v kopalnici
  Polaganje ploščic v kopalnici
 • Komercialna in industrijska uporaba
  Komercialna in industrijska uporaba
 • Polaganje ploščic na talno ogrevanje
  Polaganje ploščic na talno ogrevanje
 • Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
  Naravni kamen in marmor v notranjih prostorih
 • Hitri sistem za komercialno uporabo
  Hitri sistem za komercialno uporabo
 • Polaganje ploščic na prostem
  Polaganje ploščic na prostem
 • Ploščice na posebnih podlagah
  Ploščice na posebnih podlagah

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-ce-89/SAP_0201SQC013O0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 89
  Dvokomponentna kemično obstojna epoksi fugirna masa za polaganje in fugiranje ploščic in mozaikov s širino fuge od 1 do 15 mm. Popoln za mozaike in ekskluzivna mesta. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-ce-79/SAP_0201SQC013N9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 79
  Dvokomponentna kemično obstojna epoksidna fugirna masa za polaganje in fugiranje ploščic in mozaikov širine fug od 1 do 15 mm. Idealno za industrijo, javna mesta in površine z velikimi obremenitvami. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/konstrukcijsko-tesnjenje/izdelek#/ceresit-cs-25/SAP_0201POC014D6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CS 25
  Visokokakovosten vodoodporen silikon za zatesnjevanje vseh robnih stikov na zidnih in talnih površinah v sanitarnih prostorih. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Izredno fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Za notranjo in zunanjo uporabo. Primerno za zahtevne podlage. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/polaganje-ploscic/izdelek#/ceresit-cm-16/SAP_0201SBC013T8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 16
  Fleksibilno lepilo za keramične ploščice, obogateno s silikatnimi vlakni. Narejeno na osnovi FIBRE FORCE tehnologije. Primerno za zunaj in znotraj. 

Pogosto zastavljena vprašanja