Skip to Content

TEROSON SE 20

 • Elastoplastičen
 • Enostaven nanos s pištolo
 • Združljiv z vsemi vrstami barv

Lastnosti in prednosti

Akrilna tesnilna masa za stike, ki so izpostavljeni nizkim obremenitvam, nanos s pištolo – uporaba v zaprtih prostorih.

Lastnosti

Opis

TEROSON® SE 20 je akrilna tesnilna masa, na splošno združljiva z barvami, enostavna za nanašanje s pištolo, skoraj brez vonja in z dobrim oprijemom na večino običajnih gradbenih podlag.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

PRIPRAVA PODLAGE TEROSON SE 20

Površine, ki jih želite lepiti in tesniti / robovi stika, morajo biti čisti, suhi in brez maščobe. TEROSON SE 20 se lepi brez predpremaza na podlage, kot so mavčne plošče, beton, porobeton, lakiran les (z zaprtimi ali odprtimi porami), opeka in trdi PVC. Stare tesnilne mase in druge ostanke je treba popolnoma odstraniti. Lepilne površine ne smejo biti prekrite z vodnim filmom.

UPORABA TEROSON SE 20

TEROSON SE 20 je 1-komponentna tesnilna masa, primerna za uporabo s pištolo, ki se nanaša ročno ali s pištolo na stisnjen zrak. Neravne površine lahko zagladite z gladilko ali valjčkom, potem ko ste orodje ali površino tesnilne mase rahlo navlažili z vodo. Pred nanosom tesnilne mase priporočamo, da robove stikov prekrijete s samolepilnim trakom. 

ČIŠČENJE TEROSON SE 20

Odvečno tesnilno maso ali madeže takoj odstranite z mokro krpo ali alkoholom. Po strjevanju lahko tesnilno maso odstranimo samo mehansko. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
  Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
 • Kako nanesti različne vrste ometov
  Kako nanesti različne vrste ometov

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-sd-150-foil-tack/SAP_0201INT065N5/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON SD 150 FOIL-TACK
  Celopovršinski samolepilni specialni tesnilni trak, vodo-, zračno- in difuzijsko neprepusten, opremljen z lepilom tehnologije "Hotmelt" za fasadne elemente, okna, priključke hišnih vrat. 

Pogosto zastavljena vprašanja