Skip to Content

TEROSON FO 50 FOIL-TACK DUO

 • Dvostranski samolepilni trak po celotni površini
 • Lahko se ometa in prebarva
 • Zelo odporen na trganje

Lastnosti in prednosti

Dvostranski samolepilni, paroneprepustni in tesnilni trak za tesnjenje zraka in vetra na stikih – notranja uporaba (topla stran objekta).

Lastnosti

Opis

TEROSON® FO 50 FOIL-TACK DUO - z dvostranskim celopovršinskim samolepilnim talilnim lepilom PSA. Idealno za vgradnjo na okenske okvirje kot tudi za neposredno lepljenje brez predpremaza na gladke mineralne in kovinske podlage. Vse leto, ni potrebe po nanosu lepilne paste na celotno površino. Zanesljivi rezultati in prihranek časa.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

TEROSON FO 50 FOIL-TACK DUO PRIPRAVA PODLAGE

Pred namestitvijo tesnilnega traku očistite podlago. Območja, ki jih je treba zatesniti, morajo biti nosilna, trdna in brez prahu, ločilnih sredstev, olja, masti, sintranih plasti in drugih snovi, ki lahko poslabšajo oprijem. Vse kovinske podlage, npr. površine elementov iz aluminija ali cinka morajo biti brez oksidnih plasti in ločilnih sredstev.

UPORABA: Uporaba predpremazov

Na mineralne, šibko vezane, vendar nosilne podlage je priporočljivo uporabiti predpremaz TEROSON. V neugodnih vremenskih razmerah je na mineralnih podlagah potrebna uporaba sredstev za pospeševanje oprijema. Posebej primeren je TEROSON PR Primer M+S. 

TESNJENJE VRATA, OKNA / FASADE

Folija je na obeh straneh opremljena z ločilno folijo. Po odlepitvi 20 mm široke folije na sprednji strani lahko ta del tesnilnega traku čisto in učinkovito pritrdite na profil/okvir. V 2. koraku enakomerno potegnite ločilno folijo s samolepilnega talilnega premaza. Trak trdno pritisnite na podlago z valjčkom iz trde gume TEROSON. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
  Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
 • Kako nanesti različne vrste ometov
  Kako nanesti različne vrste ometov

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-pr-primer-ms/SAP_0201IOT065K8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON PR PRIMER M+S
  Predpremaz za pripravo podlage za vse tesnilne trakove TEROSON. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/teroson-se-2000-mf/SAP_0201IQT065N9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  TEROSON SE 2000 MF
  Za tesnjenje in lepljenje konstrukcijskih in veznih stikov ter okenskih stikov znotraj in zunaj objekta. 

Pogosto zastavljena vprašanja