Skip to Content

CERESIT CT 60

 • Zaglajen akrilni zaključni zaključni sloj
 • Na voljo v celotni paleti CERESIT Colours of Nature
 • Paroprepusten, vodoneprepusten

Lastnosti in prednosti

Dekorativni akrilni zaključni sloj s strukturo kamna in zrnatostjo 0,5mm do 2,5 mm, za notranjo in zunanjo uporabo.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CT 60 se uporablja za izdelavo tankoslojnih zaključni slojov na betonskih podlagah, klasičnih zaključni slojih, mavčnih podlagah in ivernih ploščah, mavčnokartonskih ploščah. CT 60 se lahko uporablja v kompleksnem sistemu toplotne izolacije objektov CERESIT Ceretherm ETICS z nanosom EPS plošč. Zaključni zaključni sloj CT 60 je zaščiten pred biološkimi paralizami, kot so glive, plesen in alge.
Razpoložljiva velikost pakiranja: 25 kg.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

CERESIT CT 60 MEŠANJE zaključni slojA IN PRIPRAVA PODLAGE

CERESIT CT 60 lahko nanašamo na gladke, nosilne, suhe in čiste podlage brez maščob, bitumna, prahu in drugih snovi, ki zmanjšujejo oprijem. Neravne in poškodovane podlage je treba najprej zgladiti in popraviti. Odstranimo umazanijo, krušljive delce ter elastične, apnene in lepilne premaze. CT 60 lahko nanesemo, ko je predpremaz CT 16 popolnoma suh.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

NANOS CERESIT CT 60

CERESIT CT 60 je treba enakomerno nanesti na podlago v debelini zrna s pomočjo jeklene dolge gladilke, ki jo držimo pod kotom. Nato mu je treba z okroglimi gibi dati homogeno strukturo s pomočjo dolge plastične gladilke, ki jo ravno držimo, da dosežemo videz gosto razporejene strukture zrn agregata. Delo je treba opraviti na eni površini brez prekinitev, pri čemer je treba ohraniti enako konsistenco izdelka. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

POMEMBNO UPOŠTEVATI PRI UPORABI CERESIT CT 60

Nanos izvajamo pri temperaturi okolja in podlage od +5°C do +25°C ter vlažnosti pod 80 %. Tega izdelka ne smete mešati z drugimi zaključni sloji, pigmenti, smolami in vezivi. Prostore v katerih je bil izdelek uporabljen, je potrebno prezračiti. V primeru stika z očmi jih je treba sprati z vodo in se posvetovati s splošnim zdravnikom. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
  Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
 • Kako nanesti različne vrste ometov
  Kako nanesti različne vrste ometov

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  Disperzija sintetičnih smol za temeljne podlage za tankoslojne mineralne, akrilne, silikatno-silikonske, silikonske in elastomerne zaključni sloje. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-174/SAP_0201IDC014F2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 174
  Dekorativni tankoslojni zaključni sloj za notranjo in zunanjo uporabo, kamnita struktura, zrnatost 1,5 mm ali 2 mm. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-thermo-universal/SAP_0201IAC015R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT THERMO UNIVERSAL
  Lepilo za stiroporne plošče in izdelavo armiranega sloja. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-80/SAP_0201IAC014M1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 80
  Za pritrjevanje plošč ekspandiranega polistirena, XPS in plošč iz mineralne volne ter za nanašanje tanke armirane plasti za toplotno izolacijo objektov s pomočjo ETICS. 

Pogosto zastavljena vprašanja