Skip to Content

CERESIT CT 76

SOLAR PROTECT

 • Visoka odpornost na UV
 • Površinska vzdržljivost s samozdravilnim učinkom
 • Odporen na umazanijo, udarce in vremenske razmere

Lastnosti in prednosti

Dekorativni tankoslojni zaključni sloj s povečano UV zaščito za notranjo in zunanjo uporabo. Kamnu podobna struktura z velikostjo zrn 1,5 mm ali 2,0 mm.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CT 76 se uporablja za izdelavo tankoslojnih zaključnih slojev na zunanjih izolacijskih sistemih, betonskih podlagah, klasičnih ometih, mavčnih podlagah in ivernih ploščah, mavčnokartonskih ploščah itd. Ključni element tega inovativnega zaključnega sloja je nova tehnologija UV Protect, ki temelji na svetlobnih stabilizatorjih – UV absorberji in lovilci prostih radikalov.
Razpoložljiva velikost pakiranja: 25 kg

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

CERESIT CT 76 PRIPRAVA PODLAGE

CERESIT CT 76 lahko nanašamo na gladke, nosilne, suhe in čiste podlage brez maščob, bitumna, prahu in drugih snovi, ki zmanjšujejo oprijemljivost. Neravne in poškodovane podlage je treba najprej zgladiti in popraviti, prav tako je potrebno odstraniti elastične, apnene in lepilne premaze. CT 76 lahko nanašamo, ko je predpremaz CT 16 popolnoma suh.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

NANOS CERESIT CT 76

Celotno vsebino posode je treba skrbno premešati. CERESIT CT 76 je treba enakomerno nanesti na podlago v debelini zrna s pomočjo jeklene dolge gladilke, ki jo držimo pod kotom. Nato mu naredimo homogeno strukturo z okroglimi gibi. Zaključnega sloja ne škropite z vodo! 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

POMEMBNO UPOŠTEVATI PRI UPORABI CERESIT CT 76

Nanos izvajamo pri temperaturi okolja in podlage od +5 do +25°C in vlažnosti pod 80%. Tega izdelka ne smete mešati z drugimi zaključnimi sloji, pigmenti, smolami in vezivi. Prostore v katerih je bil uporabljen material, je treba prezračiti. V primeru stika z očmi jih je treba sprati z vodo. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
  Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
 • Kako nanesti različne vrste ometov
  Kako nanesti različne vrste ometov

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-85/SAP_0201IAC014M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 85
  Za pritrjevanje plošč iz ekspandiranega polistirena (EPS) kot tudi za nanašanje tankega armiranega sloja za toplotno izolacijo objektov po lahki mokri metodi. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  Disperzija sintetičnih smol za temeljne podlage za tankoslojne mineralne, akrilne, silikatno-silikonske, silikonske in elastomerne zaključni sloje. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-thermo-universal/SAP_0201IAC015R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT THERMO UNIVERSAL
  Lepilo za stiroporne plošče in izdelavo armiranega sloja. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-76/SAP_0201IDC014L6/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 76
  Dekorativni tankoslojni zaključni sloj s povečano UV zaščito za notranjo in zunanjo uporabo. Kamnu podobna struktura z velikostjo zrn 1,5 mm ali 2,0 mm. 

Pogosto zastavljena vprašanja