Skip to Content

Ceresit nagrajuje

CERESIT NAGRAJUJE VAŠO ZVESTOBO!

Z NOVO FASADO DO SUPER NAGRAD!

Dragi mojstri, za vas smo pripravili prav posebne nagrade!

Prizadevamo si, da vedno uporabljate le najkvalitetnejše Ceresit izdelke, zato jih konstantno razvijamo in dopolnjujemo. Verjamemo, da tudi vi pri svojem delu želite uporabljati le tiste izdelke, ki so vredni zaupanja.

Vsem nam so skupni cilj srečne in zadovoljne stranke. Ker bi vas radi vzpodbudili, da uporabite resnično najboljše in najkvalitetnejše izdelke, vas bomo ob nakupu Ceresit termoizolacijskega sistema dodatno nagradili in vam podarili eno izmed prikazanih nagrad.

V obdobju od 15.03. do 15.11.2021 kupite Ceresit termoizolacijski sistem za minimalno 2000m² in izbirajte med Makita laserjem, radiom ali mešalnikom! Za kupljenih 5000m² pa prejmete Makita baterijski udarni vrtalnik. Hranite račune kot dokaz nakupa navedenih izdelkov. Račune nam pošljite po pošti na Henkel Slovenija d.o.o., Industrijska ulica 23, 2506 Maribor, z naglasom “Ceresit nagrajuje” ali na mail: lepilamb@henkel.com. V primeru dodatnih vprašanj pišite na lepilamb@henkel.com ali kontaktirajte svojega Ceresit prodajnega zastopnika.

Akcija velja za izdelke: CT 80, CT 83, CT 85, ThermoUniversal, CT 16, CT 60, CT 64, CT 174, CT 175, CT 74, CT 75.

This KeyVisual include the information about the action in ETICS