Skip to Content

CERESIT CP 27

 • Večnamensko na vodni osnovi
 • Oprijem na večino običajnih gradbenih podlag
 • Odporen na UV in vremenske vplive

Lastnosti in prednosti

Večnamenska silikonska tesnilna masa na vodni osnovi, ki se oprijema na večino običajnih gradbenih podlag.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CP 27 je večnamensko sredstvo na vodni osnovi brez vonja za popravila in tesnjenje. Uporablja se za popravilo majhnih lukenj in razpok v strešnikih, žlebovih, stenskih površinah, odtokih, strešnih oknih in loputah, mansardah, balkonih in terasah.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

PRIPRAVA PODLAGE ZA NANOS CERESIT CP 27

Podlage morajo biti nosilne, čiste in očiščene prahu in maščob. Odstranite ves ohlapen ali porozen material.

NANOS CERESIT CP 27

Nanesite tesnilno maso, potopite orodje za glajenje (suho lopatico) v čisto vodo in zgladite tesnilno maso, preden se začne tvoriti koža. Lahko se zgladi v 10 minutah, vendar vedno uporabite čisto vodo. Nizke temperature upočasnijo proces sušenja. Tesnilno maso uporabljajte v dobro prezračenih prostorih, da zagotovite optimalne pogoje sušenja. Popravki so enostavno možni, ko je tesnilna masa še sveža. 

POMEMBNO UPOŠTEVATI PRI UPORABI CERESIT CP 27

Takoj po nanosu očistite orodje s čisto vodo, roke pa z vodo in milom. Izdelek hranite na hladnem, suhem in zaščitenim pred zmrzaljo. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Kleti in beton
  Kleti in beton
 • Hidroizolacije fasad in stenskih površin
  Hidroizolacije fasad in stenskih površin
 • Strešna kritina
  Strešna kritina
 • Hidroizolacija pod ploščicami
  Hidroizolacija pod ploščicami

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/hidroizolacija/izdelek#/ceresit-cr-90/SAP_0201WHC014C8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CR 90
  Za hidroizolacijo zgradb in konstrukcijskih elementov tvori hidroizolacijski sloj na podlagi podlage in dodatno med izkoriščanjem konstrukcije tvori kristale v porah podlage. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/hidroizolacija/izdelek#/ceresit-cp-30/SAP_0201WRC014B3/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CP 30
  Debel premaz iz silikonske gume brez topil, pripravljen za uporabo, za brezšivno zaščito podlage, ki premosti razpoke in hidroizolacijo strešnih površin. Primerno za strehe brez naklona. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/montazne-malte/izdelek#/ceresit-cx-5/SAP_0201VBC014O4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CX 5
  Univerzalna hitro vezoča malta za hitro, enostavno in močno pritrjevanje in sestavljanje s popolno konsistenco za vodoravne in navpične podlage (notranja in zunanja uporaba). 

Pogosto zastavljena vprašanja