Skip to Content

CERESIT CT 760 VISAGE

ARHITEKTURNI BETON

 • Tankoslojen in fleksibilen
 • Odporen na praske in poškodbe
 • Odporen na vremenske razmere

Lastnosti in prednosti

S teksturo arhitekturnega betona za dekorativne fasadne premaze v ETICS sistemih za zunanjo in notranjo uporabo.

Lastnosti

Opis

CERESIT® CT 760 Visage zaključni sloj se uporablja za izdelavo tankoslojnih dekorativnih premazov na fasadah objektov z učinkom arhitekturnega betona. CT 760 kot fasadni zaključni sloj je ena izmed komponent, ki se uporablja v zunanjem toplotnoizolacijskem kompozitu CERESIT Ceretherm sistem za gradbeništvo.
Razpoložljiva velikost pakiranja: 25 kg.

Dokumenti in prenosi

Kako uporabiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

MEŠANJE DEKORATIVNEGA ZAKLJUČNEGA SLOJA CERESIT CT 760 IN PRIPRAVA PODLAGE

CERESIT CT 760 zaključni sloj se lahko nanese na ravne in nosilne podlage, ki so suhe in očiščene maščob, bitumna, prahu, nevezanih zrn ometa in drugih snovi, ki zmanjšujejo oprijem. Pri uporabi v sistemih ETICS je treba pripraviti mrežasti osnovni premaz za nanos zaključnega sloja CT 760. Neravne in poškodovane podlage pred nanosom izdelka zgladimo in popravimo. CT 60 se lahko nanaša po min. 12 ur, ko se temeljni sloj CT 16 popolnoma posuši.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

NANOS CERESIT CT 760 VISAGE

CERESIT CT 760 zaključni sloj je pripravljen za uporabo. Po odprtju je treba vsebino embalaže temeljito premešati z mešalno metlico. Priporočljivo je nanašanje zaključnega sloja CT 760 v dveh slojih. Osnovni premaz lahko nanesemo s premazom iz nerjavečega jekla, teksturni sloj pa z visokokakovostnim inox premazom z zaobljenimi vogali. Raznolikost tehnik in tekstur je odvisna od želenega končnega učinka in izkušenj pri nanašanju. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

POMEMBNO UPOŠTEVATI PRI UPORABI CERESIT CT 760 VISAGE

Nanos izvajamo v suhem prostoru, pri temperaturi zraka in podlage od +10°C do +25°C in pri relativni zračni vlagi pod 80%. Materiala ne nanašamo v vetrovnih razmerah, saj lahko to povzroči prehitro sušenje med nanašanjem. Izdelka ne smete mešati z drugimi zaključnimi sloji, barvili, smolami ali drugimi vezivi. 

Sorodni vodniki z navodili

 • Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
  Nanos arhitekturnega betonskega zaključnega sloja
 • Kako nanesti različne vrste ometov
  Kako nanesti različne vrste ometov

Podobni izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  Disperzija sintetičnih smol za temeljne podlage za tankoslojne mineralne, akrilne, silikatno-silikonske, silikonske in elastomerne zaključni sloje. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-720-visage/SAP_0201IEC014L0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 720 VISAGE
  Zaključni sloj s posebnim dizajnom za modeliranje lesenih konstrukcij za zunanjo in notranjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-60-visage/SAP_0201IDC014K2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 60 VISAGE
  Dekorativni zaključni sloj z izgledom opeke in kamna, priporočljiv za šablone iz klinker opeke ali naravnega kamna za notranjo in zunanjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-710-visage/SAP_0201IDC014K7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 710 VISAGE
  S strukturo peščenjaka ali granita za notranjo in zunanjo uporabo. 

Pogosto zastavljena vprašanja