Skip to Content

Fibre Force Vodoodporna

Fibre Force Flooring icon

Fibre Force Tehnologija

Sinergijska mešanica mineralov in naravnih vlaken  omogoča dodatno ojačitev in zagotavljajo boljšo prožnost, trdnost in premoščanje razpok. Takšna ojačana matrica je trpežna in odporna na udarce in pritiske ter ima odlično natezno in strižno trdnost pri upogibanju.

Poleg tega vlakna pomagajo premostiti razpoke na način, da mehansko povežejo mikrorazpoke in blokirajo nadaljnje širjenje razpok.

Prednosti Cr 166 S Fibre Force Tehnologijo

  • Premosti razpoke in je odporna na pokanje
  • Odlična fleksibilnost
  • Zmanjša ustvarjanje prahu
  • Odlični parametri uporabe

Hidroizolacija, ojačana z vlakni
 

You need to accept cookies to play this video

Zmanjšanje prahu med mešanjem izdelka

You need to accept cookies to play this video

CERESIT Fibre Force waterproofing flexibility 2764x2772 png

Močna In Fleksibilna, Ojačana Z Vlakni

CR 166 zagotavlja visoko fleksibilnost in trden oprijem na različne podlage zaradi dodatne ojačitve z vlakni in formule s posebno polimerno disperzijo, skrbno izbranimi cementi, vezivi in polnili. Pomaga pri zmanjšanju vpliva temperaturnih sprememb in vremenskih razmer, ki lahko povzročijo deformacije, pa tudi toplotno napetost.

CR 166 ustvarja močno vodoodporno plast, ki je trpežna in pripravljena na močne udarce ter odporna na pritisk in raztezanje.

Zatesnitev Razpok

Zaradi svoje visoke fleksibilnosti lahko hidroizolacija CR 166 kompenzira razpoke tudi pri nizkih temperaturah. Kljub pojavu mikrorazpok v podlagi CR 166 ohranja kontinuiteto premaza in ustvari "most" čez razpoko za uspešno zaščito površine pred prodiranjem vode in nadaljnjimi poškodbami.

Ta hidroizolacija na cementni osnovi je popolna izbira za hidroizolacijo na kritičnih/deformabilnih podlagah, kjer lahko premiki konstrukcije povzročijo mikrorazpoke na zunanjih površinah, npr. na balkonih, terasah in pod ploščicami. Lastnosti CR 166 glede zatesnitve razpok so potrjene s standardom EN 14891.

CERESIT Fibre Force waterproofing crack bridging 2764x2772 png
ceresit, waterproofing,cr166,update,2021,packshot,gif

Fleksibilna, 2-komponentna, hidroizolacijska masa. Za hidroizolacijo zgradb in konstrukcijskih elementov za premoščanje razpok.

  • zelo vodoodporna
  • fleksibilna in ojačana z vlakni
  • premostitev razpok, tudi pri nižjih temperaturah
  • manj prahu
  • hitro in enostavno nanašanje
  • zaupanja vredna rešitev za vsako zahtevno področje

Dokumenti In Prenosi

Imate Vprašanje?

Z veseljem vam pomagamo pri kakršnih koli vprašanjih glede naših izdelkov, kje kupiti ali katera je prava rešitev za vaš projekt.