Skip to Content

FASADA. NARAVA. DIZAJN.

Vaš Dom - Vaš Visage

Ko ste v fazi dokončanja hiše Vas skrbi kako bo le-ta odražala Vaš osebni okus. Trenutno imate na voljo veliko možnosti, da svoj dom naredite tako, kot si želite. Potrebujete nekaj, kar bo v skladu s sodobnimi trendi, cenovno ugodno in enostavno za vzdrževanje.

You need to accept cookies to play this video

Navdihnjeno Po Naravi

Ob preučevanju najnovejše mode smo opazili eno stvar - velik povratek naravnih in grobih materialov: lesa, kamna in betona. Vsaki fasadi prinašajo edinstven in sodoben videz. Ponujamo celotno paleto ometov in barv za fasade, ki jih navdihuje narava.

 • Izgled Betona
  Izgled Betona

  Izdelki lahko ustvarijo minimalističen, privlačen izgled betonskega vzorca. 

 • Izgled Opeke
  Izgled Opeke

  To je sodobna interpretacija videza opeke, ki združuje preprosto uporabo in trajnost. 

 • Izgled Kamna
  Izgled Kamna

  Kamen je ljubljen zaradi raznolikosti in brezčasne lepote. Uporablja se tako za klasične kot minimalistične oblike. 

 • Izgled Lesa
  Izgled Lesa

  Les je preprostega in estetskega izgleda, oddaja sproščene vibracije in zagotavlja prvotni videz stavbe. 

Izdelki

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-710-visage/SAP_0201IDC014K7/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 710 VISAGE
  S strukturo peščenjaka ali granita za notranjo in zunanjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-720-visage/SAP_0201IEC014L0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 720 VISAGE
  Zaključni sloj s posebnim dizajnom za modeliranje lesenih konstrukcij za zunanjo in notranjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-60-visage/SAP_0201IDC014K2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 60 VISAGE
  Dekorativni zaključni sloj z izgledom opeke in kamna, priporočljiv za šablone iz klinker opeke ali naravnega kamna za notranjo in zunanjo uporabo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-721-visage/SAP_0201IFC014L1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 721 VISAGE
  Barvni impregnat za zaključni sloj v izgledu lesa odraža naravne barve lesa za zunanjo in notranjo uporabo. 

Najpogostejša Vprašanja - Visage

Šablone za opeko so za enkratno uporabo, težko jih je ponovno uporabiti.

Ta vrsta oblikovanja ni priporočljiva. Stiropor je treba najprej zaščititi, saj sam po sebi ni odporen na mehanske poškodbe ali cikle raztezanja-krčenja zaradi temperaturnih sprememb. Zato je vedno potreben nanos armiranega sloja z lepilom CT 85 in steklenimi mrežami CT 325.

Kadar se voda uporablja kot nenadomestljiva komponenta, je spodnja meja 0 stopinj glede na temperaturne pogoje. Priporočljivo je, da dela izvajate nad +5 stopinj.

Lahko, da pri tej obliki uporabe poraba dragih materialov ni ekonomsko upravičena, zato je vedno bolje pripraviti površino s tradicionalnimi materiali, ki so bistveno cenejši in le kot zaključni sloj narediti Visage.

Prenesi

Imate Vprašanje?

Z veseljem vam pomagamo pri kakršnih koli vprašanjih glede naših izdelkov, kje kupiti ali katera je prava rešitev za vaš projekt.