Skip to Content

Fleksibilna Lepila Za Keramične Ploščice

Zakaj Ceresit Fleksibilna Lepila?

Switch Landing Page Banner

Enostaven nanos

Močnejše lepljenje

Večja končna trdnost

Za Vaš Brezhiben Ugled

You need to accept cookies to play this video

Fibre Force Tehnologija

Fibre Force

Fibre Force - Kako Deluje?

Novost blagovne znamke Ceresit temelji na vlaknih in zagotavlja veliko trdnost in prožnost. Vlakna v Ceresit lepilih za ploščice ustvarijo utrjeno območje, ki tvori vez s ploščico in pomaga vzdrževati polimerno matrico skupaj na dolgi rok.

Pri namestitvi keramike se pod ploščico ustvari fini tanki lepilni sloj (delci polimerov ojačani z vlakni). Lepilni sloj brez dodanih vlaken bi se z leti posušil in izgubil stabilnost.

Zahvaljujoč novim rešitvam, ki temeljijo na vlaknih lahko dosežemo dolgotrajen učinek tudi na najbolj zahtevnih in kritičnih podlagah.

Po nanašanju lepila za ploščice bo cementna mikrostruktura počasi prepuščala vodo do določene preostale vlage, ki lahko traja več let. Seveda ta kontinuirni postopek krčenja povzroči obremenitve, ki bi v najslabšem primeru lahko povzročile lomljenje ploščic.

Polimeri, ki so prisotni v Ceresit fleksibilnih lepilih za ploščice, krepijo strukturo cementne matrice, zagotavljajo dobro kemično vez - celo na kritičnih podlagah ter hkrati delujejo kot prožen odbijač med spojinami.

Ceresit je razvil celoten asortiman Fiber Force fleksibilnih lepil, obogatenih z vidnimi vlakni. Ustvarjajo okrepljeno vez med ploščicami in podlago ter dolgo časa pomagajo vdrževati polemerni matriks.

Varno Za Vaše Zdravje

bg ceresit fibre force heart

Vlakna, ki se uporabljajo v celotnem asortimanu Ceresit Flexible lepil za ploščice (CM 12, CM 12+, CM12 + WHITE, CM 14, CM 16, CM 17 in CM 22) izpolnjujejo merila iz opomb Q in R (št. , Priloga VI k Uredbi CLP (ES) št. 1272/2008) Evropske komisije.

Evropska komisija tovrstnih vlaken ni razvrstila kot rakotvorna.To jasno potrjuje, da so vlakna, uporabljena v Ceresit Flexible lepilu za ploščice, popolnoma neškodljiva, če se upošteva varnostne ukrepe, kot pri uporabi lepila za ploščice brez vlaken. S Ceresitom ste lahko vedno prepričani, da ste izbrali pravo rešitev.

Izdelki

Preberite več o fleksibilnih lepilih iz naše ponudbe

CERESIT CM 16

Imate Vprašanje?

Z veseljem vam pomagamo pri kakršnih koli vprašanjih glede naših izdelkov, kje kupiti ali katera je prava rešitev za vaš projekt.