Skip to Content

POKAŽITE SVOJO OSEBNOST!

ZAKLJUČNI SLOJI IN BARVE ZA VAŠO HIŠO

Ste pripravljeni, da svojemu domu dodate edinstveno osebnost? Zaključni sloji in barve so ključni elementi, ki bodo vašemu bivalnemu prostoru podarili prav poseben čar. Pozabite na enolične barve ter se odločite za kombinacije, ki bodo izražale vašo individualnost. Ali ste ljubitelj toplih in zemeljskih tonov ali pa se navdušujete nad drznimi kontrasti? Ne glede na vaš stil, pravi zaključni sloj lahko vaš dom spremeni v odsev vaše osebnosti. Pustite, da barve govorijo zase in vašemu domu dodajo unikaten pečat, ki bo navdušil tako vas kot vaše goste. Pridružite se barvnemu plesu in pokažite, kdo ste!

Navdihnjeno Po Naravi

Pokažite svojo osebnost z izbiro osupljive barve zaključnega sloja in barv za fasado Vaše hiše.

You need to accept cookies to play this video

Barve Za Fasado

Katalog barv za fasado
Energično In Pozitivno

Če ste energični in imate radi nestandardno oblikovanje, potem je ta paleta najboljša izbira za vas. Senčila iz te palete bodo omogočila, da bo fasada vašega doma izstopala v okolici.

Katalog barv za fasado
Harmonično In Uravnoteženo

Odkrijte barve, ki poskrbijo za oddih od vrveža sodobnega sveta. Paleta "Harmonično in Uravnoteženo" vključuje naravne in prijazne barve, ki se popolnoma prilegajo okolju. Je kombinacija zelenih, subtilnih bež in rahlo sivih odtenkov, ki bodo ustvarili harmonično okolje za vaš vsakdan.

Katalog barv za fasado
Pametno In Samozavestno

Odkrijte linijo vseh odtenkov, s katerimi lahko ustvarite skrbno oblikovan prostor. Paleta je bila ustvarjena samozavestne ljudi, ki izbirajo preverjene in varne rešitve.

Katalog barv za fasado
Romantično In Občutljivo

Ni vam treba izbirati med lepoto in praktičnostjo. Barve iz te palete niso le privlačne, ampak kar je najpomembneje, ujemajo se tudi s številnimi arhitekturnimi slogi. V tem kompletu boste našli odtenke, ki vam omogočajo, da ustvarite prostor, ki razkriva vaš romantičen in občutljiv značaj.

Igrajte Se Z Barvami

Z našimi orodji poiščite barve, ki se popolnoma ujemajo z Vašo osebnostjo!

Oblikovanje Fasade

Izberite enega izmed naših pripravljenih modelov hiš in preizkusite svoje najljubše barvne kombinacije za oblikovanje Vaše sanjske hiše!

POJDI NA OBLIKOVANJE FASAD
Test Barv

Opravite naš test barv in si pridobite navdih z odgovori na nekaj preprostih vprašanj.

POJDI NA TEST
Poišči Barvo Po Fotografiji

Brskajte po slikah v naši galeriji ali naložite svoje in preverite, katere edinstvene barve iz naših palet so v njih skrite.

POJDI V GALERIJO

Prenesi

Imate Vprašanje?

Z veseljem vam pomagamo pri kakršnih koli vprašanjih glede naših izdelkov, kje kupiti ali katera je prava rešitev za vaš projekt.