Skip to Content

Brez nečistoč na Vaši fasadi

Silikonski zaključni sloji Ceresit CT 74 in CT 75 so zasnovani tako, da ohranjajo Vašo fasado čistejšo in dolgo obstojno zahvaljujoč:

  • odličnim samočistilnim lastnostim
  • 20% večji elastičnosti
  • vrhunski zaščiti pred glivami in algami
  • 4-krat boljšem oprijemu na podlago

Edinstvena formulacija silikonskih ometov Ceresit CT 74 in CT 75

Silikonska ometa Ceresit CT 74 in CT 75 združujeta napredno mešanico visoko zmogljive polimerne disperzije, posebnih dodatkov, hidrofobnih sredstev in prvovrstnih silicijevih veziv. Edinstvena formulacija ustvarja izjemno trpežna, izjemno gladka 3D mrežasta mikrostruktura visoke gostote. Rezultat je vodoodbojna mavčna površina z antistatičnim, samočistilnim učinkom z odlično odpornostjo na vremenske vplive in kakršnekoli udarce.

Ne glede na to ali gre za novogradnjo ali javno zgradbo, zasebni dom ali obsežna stanovanjska naselja: silikonski ometi Ceresit CT 74 in CT 75 ščitijo Vašo naložbo z dolgoročnim učinkom.

Izdelki

  • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/si/sl/izdelki/fasadne-resitve/izdelek#/ceresit-ct-74/SAP_0201IDC014L4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
    CERESIT CT 74
    Dekorativni tankoslojni zaključni sloj za notranjo in zunanjo uporabo, kamnita struktura, zrnatost 1,5, 2,0 ali 2,5 mm. 

Imate Vprašanje?

Z veseljem vam pomagamo pri kakršnih koli vprašanjih glede naših izdelkov, kje kupiti ali katera je prava rešitev za vaš projekt.