Navdih Colours of Nature

Navdih Colours of Nature

Colours of Nature je kolekcija Ceresit ometov in barv. Navdih iz lepot narave, ki oblikuje bogastvo barv iz oceanov, sončnih rumenih in oranžnih plaž, puščav skozi intenzivno rdečo-rjave barve zemlje do umirjenih zelenih barv gozda in gričev.

Da ponudimo arhitektom še več možnosti za zaključne fasade je paleta Colours of Nature še razširjena za dodatnih 300 barv, kar odlično dopolnjuje prejšno barvno paleto. Nova širša barvna paleta ustreza sedanjim in bodočim barvnim trendom in je primerna za gradnjo fasad, vključno s preferencami trga in kulturno dediščino. Sedaj sistem Colours od Nature Architects Colour vključuje 85 barvnih linij, kjer vsaka predstavlja 6 odtenkov razdeljenih v 4 skupine: voda, pesek, zemlja in gozd.

VODA

Oceani in morja, svežina in čistost. Modra barva prinaša mir in udobje s pozitivnim razmišljanjem. V tej skupini ponujamo širok izbor odtenkov od zelo svetlih odtenkov do najbolj intenzivnih. Izberite čisto modro barvo Pacifika, ledeniške lepote Arktike ali Antarktike, variacije trendovsko modro-sive barve z Azorov in Bermudov, modro iz globin Polinezijskega morja ali drugih eksotičnih otokov, kot so Havaji ali Samoa.

PESEK

Sončne pokrajine Kalifornije in Ibize, Barbados in Jamajka plaže, vulkanski sivi pesek na otoku Stromboli in ogromne puščave na svetu so navdih te barvne skupine. Odlična izbira za tiste, ki imajo radi tople, prijazne rumene in bež barve.  Te barve spodbujajo optimizem in radost življenja ter prinašajo spomine na sončen oddih na Kreti  ali počitnice na Majorci.

ZEMLJA

Primeri te največje skupine barv so izvzeti iz rjavih planot Andaluzije in Umbrije, rjavo-oranžne barve iz Kalabrije in Algarve. Predstavljajo ljubezen do narave in tradicije ter osnovno potrebo po bližini narave. Verodostojne barve, kot so rdeča Nubia ali ognjeni toni Mehike in Kapadokije so vedno lepe, ne glede na trende in razpoloženje.

GOZD

Mir, harmonija in ljubezen do narave. To so zelenice Montane ali Sumatre, toskanskih hribov, Bornea in Javein številne druge lepe regije po svetu. Svetla ali temna, čista zelena ali modrikasta - vse barve najdejo svoje ljubitelje. Vsaka hiša postane del narave in skladen element lokalne pokrajine.