Izberite slog

Izberite slog

Vseh 511 barv iz palete Colours of Nature je razdeljeni v 6 slogov na podlagi odtenka.  Ustrezajo različnim arhitekturnim pristopom, ki se ujemajo z izbranim slogom, zagotavljajo doslednost, sinergijo in optimalen rezultat, ki ga zaznava človeško oko in možgani in povzroča določene občutke in vzbudi razpoloženje. Tako vsakemu projektu ustreza vsaj en od 6 slogov s vojo  barvno paleto.


Vsak od 6 slogov ima svoj simbol in ime, ki se nanaša na arhitekturno zasnovo in navdih iz narave. Za najbolj harmoničen učinek je priporočljivo kombinirati barve iz istega sloga, ki imajo enak simbol. Drzno, vendar harmonično se ujemajo tudi barve iz sosednjih dveh slogov. Pravila barvnega ujemanja med slogi so prikazana na naslednji podstrani.

Mestna eleganca, ki jo vodi umetniški dotik, skupaj ustvarjata eleganten in čudovit učinek. Slog dopolnjujejo podrobnosti o organskih oblikah in mehki, cvetlični motivi ter skrbno izbrane elegantne, klasične barve.


Več »

Vpadljivo igranje z linijami in oblikami v moderni arhitekturi v mestih in predmestjih. Naravne oblike so bile preoblikovane v umetne dele in elemente - naravno preoblikovanje in dokončanje  z dimnimi barvami.


Več »

Slog, ki zmaga s svojo brezčasnostjo, klasičnim karakterjem in preprostimi geometrijskimi oblikami. Čeprav formalno in urbano, z obliko skalnatih pokrajin in obogatena s toni zelene in zemeljskih barv se nanaša tudi na naravo.


Več »

Vrhunec hibridnih oblik in mehkih linij, ki odlično opredeljujejo zelo moderen, organski trend v arhitekturi. Ta mladosten slog je napolnjen z energijo in ga podpirajo sveže, živahne, spodbudne barve.


Več »

Z ročno izdelanimi in ekološkimi oblikami, ki jih podpirajo prijetni toni, slog izraža ljubezen do narave. Prijazne in vsakodnevne preproste oblike naredijo ta slog primeren kot nalašč za mestne hiše, počitniške hiše in manj formalne objekte.

Več »

Ta videz se dotika občutljivega in nežno romantičnega sloga, ki ga podpirajo rahle barve in nežni odtenki. Z elegantnimi in kompleksnimi okraski, ki se nanašajo na cvetlični svet, se zdi, da je slog miren in razumen.

Več »