Architects Colour System

Vaša vizija, naše barve

Nov sistem Colour of Nature Architects Colour System je edinstven koncept barv za fasade. Temelji na razširjeni paleti Colours of Nature, s 511 barvami namenjenih za Ceresit akrilne, silikatno-silikonske, silikonske, silikatne, elastomerične omete. Barvni sistem je zasnovan kot končno oblikovalsko orodje  za profesionalce, ki jim omogoča enostavno ustvariti fasadne projekte v skladu z najnovejšimi barvnimi trendi in primernostjo za zgradbo.

Za boljšo podporo zahtevam arhitektov pri kombinaciji barv, je paleta s 511 barvami razdeljena v:

  • 4 barvne skupine na podlagi inspiracije iz narave,
  • 6 značilnih slogov glede na odtenke, ustrezajo različnim arhitekturnim pristopom, ki odražajo določena čustva in vzbujajo določena razpoloženja,
  • 9 barvnih tipov, ki se osredotočajo na odtenek, svetlobo in raven sivine barve za lažjo izbiro in boljše ujemanje barv.

Predstavljene rešitve so samo predlogi. So za pomoč pri fasadnem načrtovanju, vendar ne omejujejo ustvarjalnosti arhitektov. Sistem Colours of Nature Arhitects Colour nudi strokovnjakom številne možnosti za individualne fasadne zaključne obdelave - vsak lahko ustvari edinstven končni učinek,  svojo osebno vizijo.